PočetnaNovostiModerno natkriveno parkiralište u centru Rijeke – kako doći do Srednje Delte?

Moderno natkriveno parkiralište u centru Rijeke – kako doći do Srednje Delte?

Brzo i jednostavno parkiranje bez gužve i čekanja? Natkriveni prostor koji će vašem vozilu osigurati dodatnu zaštitu od kiše i drugih vremenskih nepogoda? Samo minuta hoda od riječke tržnice, ali i drugih gradskih sadržaja?

Zaboravite na dugotrajno kruženje u potrazi za slobodnim parkirnim mjestom i uputite se na moderno parkiralište Srednja Delta koje je nedavno otvoreno u središtu Rijeke. S kapacitetom od 600 parkirnih mjesta, ovo moderno parkiralište znatno olakšava pronalazak parkinga u centru grada. Jedna od glavnih prednosti Srednje Delte je natkriveni prostor, koji pruža dodatnu zaštitu vozilima od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Idealno je rješenje za one vozače koji traže praktičan i siguran prostor za svoje limene ljubimce u srcu grada nadomak svih važnih gradskih sadržaja.

Kako doći do Srednje Delte?

Vozačima koji dolaze iz smjera zapada koristeći prometnice koje prolaze Rivom, Fiumarom i Wenzelovom nakon HNK Ivana pl. Zajca iz ulice Hinka Bačića omogućeno je izravno skretanje desno na parkiralište Srednja Delta.

Za one vozače koji dolaze iz smjera istoka (od tunela Brajdica- prometnice D404 ili Šetališta Andrije Kačića Miošića), trebaju skrenuti desno u Ribarsku ulicu, produžiti do Jelačićevog trga, zatim skrenuti lijevo u Veslarsku ulicu. Na križanju Veslarske ulice i ulice Ivana Zajca vozači moraju opet skrenuti lijevo te im je zatim nakon HNK Ivana pl. Zajca iz ulice Hinka Bačića omogućeno izravno skretanje desno na parkiralište Srednja Delta.